View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 12 iun 2009, 18:24:35
doru's Avatar
doru doru este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 mar 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Visez la stil de viata 100% sanatos :)
Date: 180cm, 76.2kg
Mesaje: 48
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs down Re: Pareri despre Xenical

Citat:
Anterior postat de Roxie Vezi mesajul
Sunt total de acord cu tine. Niciodata nu am putut intelege de ce lumea mereu tinde spre calea mai usoara si se lasa prostiti. Chiar e atat de greu de inteles ca totul porneste de la cap? Vointa e totul. Doamne, sunt oameni care sunt bolnavi incurabil si se chinuie zi de zi si nu se lasa. Si noi, astia mai norocosi, ce facem? Ne plangem de mila si ne indopam cu pastile pana ne plezneste inima si dam vina pe altii.

Imi pare rau daca am fost prea agresiva, dar sincer m-am saturat sa tot aud de pastile si de retete de doi bani. Am vazut aseara o emisiune cu adolescenti de peste 150 kg. M-au marcat povestile lor, dar tot nu ma pot abtine sa nu ii critic si sa le dau si o bataita daca i-as avea in fata - si lor si parintilor.
Treaba cu ingrasatul/slabitul in ziua de azi este comparabile cu saritul 'din lac in put' ... Oamenii, probabil de la prea multe prostii pe care le vad pe la televizor, reviste si ziare, pe unde tot felul de indivizi incearca sa-si vanda tot felul de prostii, consuma tot felul de chimicate din alimente, nu fac miscare si aleg comoditatea, lucruri care pe termen lung dauneaza grav sanatatii ... vrem noi sau nu, dar nu suntem niste plante, suntem niste fiinte care nu pot trai doar intr-o sera cu chimicate si pesticide ... ca efect ne ingrasam ... si acum saritul 'in put' ... dupa ce ne-am ingrasat cu chimicate ce facem? ... luam alte chimicate ca sa slabim! ... SURPRIZA!!! ... IAR NE DAUNEAZA SANATATII!! ... deci o prostie o inlocuim cu alta prostie.

Treaba asta cu ingrasat/slabit/retete/Xenical/SuperSlim/bla,bla,bla ... daca nu esti o persoana care are probleme medicale de sanatate, este o mare prostie ... solutia este simpla, trebuie sa ne invatam sa redevenim oameni, sa cautam ajutorul si sprijinul necesar pentru a ajunge la acest lucu ... sa ne monitorizam atent alimentatia zilnica ... si poate toti vom reusi ... doar sa nu ne trezim prea tarziu.

Roxie, nu ai fost deloc agresiva, tocmai agresivitatea in abodarea acestei probleme poate trezi pe multi din ignoranta si inconstienta zilnica si poate indrepta acele persoane spre o viata sanatoasa si direct spre o viata mai fericita si plina de dragoste.
doru, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2364 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1848 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat