Subiect: Jurnal bruneta88
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 08 dec 2009, 15:53:36
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: Jurnal bruneta88

Buna Suzanna!Bine ai venit la noi la slabute

eu sunt Anca !

Asa cum a spus si Rose, 10 kilograme pe luna este exagerat de mult si nu numai, este si nesanatos...trebuie sa slabesti frumos, cu mult sport si mancare dietetica fara sa te infometezi!

eu iti recomand ceaiuri, iaurturi cat mai degresate posibil, supe de legume usoare (fa-le crema daca ti se par prea fade) si fructe slabe in calorii, evita bananele, strugurii, in general cele care sunt foarte dulci!

In ceea ce ii priveste pe cei din familia ta si a prietenului tau daca te mai obliga sa mananci seara expluca-le ca incerci sa faci ceva pentru sanatatea ta in primul rand si apoi pentru aspectul exterior, incerci sa faci ceva pentru tine ca sa te simti mai bine cu tine insuti si sunt sigura ca te vor intelege! incearca sa gusti macar o bucata daca insista dar nu mai mult si alege, nu fa combinatii fatale: carne cu cartofi si paste, paine cu ceva, mai bine cartofi cu salata sau carne cu salata!

Despre sport, exista multe filmulete aici pe site cu exerciti foarte bune pe care le poti face exclusiv in casa si daca iti place sa dansezi poti face si Zumba cu care de fapt mi-am modelat eu talia

Bafta Suzanna si sa auzim numai de bine
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]