View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 01 mai 2009, 13:28:58
alexa85's Avatar
alexa85 alexa85 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2009
Locaţie: gherla cluj, Romania
Vârsta: 38
Dieta: VEGETARIANA
Date: 174cm, 72kg
Mesaje: 21
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Cum scap de vergeturi?

dragele mele,si eu am capatat vergeturi de pe urma sarcinii si acum vad ca pe masura ce slabesc ele se vad si mai rau.eu am pe mare parte din corp(burtica,solduri,fund, intre picoare epe pulpa,sini) si am 24 de ani ,ma simt groaznic,nu ma pot obisnui cu ideaa ca le voi avea tot restul vietii...

---Continut inserat de administrator, vadmin---
continut sters pentru includerea unei legaturi catre un site extern si prezentarea de informatii/pareri despre un produs care nu a fost folosit de autorul mesajului.

Dupa ce folosesti acest produs si ai o parere obiectiva despre el te asteptam sa impartasesti experienta ta. In acest forum se fac recomandari doar la produsele folosite de catre membrii comunitatii si cu dovezi personale daca a functionat sau nu, pentru ca informatia sa fie cat mai veridica.

Vadmin
---Continut inserat de administrator---
alexa85, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2262 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1745 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1229 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de vadmin; 01 mai 2009 at 17:33:26. Motiv: S-a scos legatura catre site extern, care contravine regulamentului. Mesaj neveridic, antepronuntare, produs netestat.
Răspuns cu citat