View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 25 ian 2010, 15:56:13
Adelayde's Avatar
Adelayde Adelayde este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: arad, Romania
Dieta: personalizata
Date: 165cm, 70kg
Mesaje: 85
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Post Re: Din jurnalul Aidei.Pagini scrise cu sange.

Dap bogica ai dreptate daca eu nu fac ceva pt mine atunci cine .
In weekend a fost destul de ok...cu exceptia zilei de duminica ....pfff..prajitura cred ca am sa o oblig pe mama sa numai faca prajituri cande vin eu acasa.

Am ceva destul de interesant sa va povestesc am o colega care este la fel o grasuta ca si mine doar ca ea sa spunem ca nu este la fel de complexata ca si mine ..complexata poate dar nu la fel de descurajata vreau sa spun ca a recunoscut ca tine o dieta si se vede pe ea ca a slabit vreo 2kg unde vreau sa ajung....acum cateva zile a fost ziua cuiva de la noi din clasa ea era la dieta nu a baut nici suc nici nu a mancat tort eu am mancat si tort am baut si suc..si cica si eu tin dieta.


In unele momente ma simt jalnic tot eu vreau sa slabesc si tot eu am acceptat bucata de tort si atunci sa ma mir de kg de astazi am sa fac un legamant cu mine care imi este si greu sa-l scriu.... nu ma las de produsele dietetice si daca o suta de persoane in jurul meu ar bea pepsi sau ar manca tort.

Adica ce eu nu ma pot controla..pfff(uite ca m-am enervat )stop...!Daca va fi nevoie in vacanta de o saptamana pe care o am intre semestre imi fac propria mea mancare si cat despre cat timp sunt la scoala sau inventat supermarketurile.
Sper ca nu v-am plictisit dar imi este greu sa duc o sarcin de una singura asa ca o inpartasesc si cu voi....Trebuie sa scap de starea asta de spirit.
Adelayde, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1707 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 933 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]