Subiect: Chec cu mac
View Single Post
  #6 (permalink)  
Vechi 05 feb 2012, 21:46:32
Pasy's Avatar
Pasy Pasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 dec 2011
Locaţie: Tg. Mures, Romania
Vârsta: 47
Dieta: Montignac, o combinatie personalizata pt vegetariene :)
Date: 173cm, 92kg
Mesaje: 687
Aprecieri acordate: 382
Am fost apreciat(a) de 350 ori in 182 mesaje
Implicit Re: Chec cu mac

Mai jos, alt raspuns cu referire la acelasi subiect, sa iti fie de folos

Tu stai calma pt ca tu deja ti-ai impus anumite reguli, deja ai taiat destule de pe lista ta.
Nu incerca sa faci mai mult decat poti, nu iti aduce singura fructrari. Asa ca, daca ai pofta de dulce, mananca un dulce conform.

Si pt ca a iesit subiectul asta la suprafata si a facut ceva valuri, o sa va spun si parerea mea. Monti nici macar in prima lui carte, care e destul de dura si restrictiva fata de urmatoarele, nu interzice deserturile conforme. Daca va uitati pe meniurile date de el ex, dupa masa mereu e ceva bun, ca sunt fructe pasate, ca e gem, ca e branza cu dulceata conforma, compot, etc, mereu e ceva bun. El recunoastea ca este un impatimit al ciocolatei.
Din proprie experienta si nu numai (pt cine are curiozitatea, sa citeasca Gasca fetelor care tin Monti partea I si II), se slabeste mancand bine, mancand si ceva bun, daca e conform. Nu va ganditi ca eram eu singura care manca dulce, nu! TOATE MANCAM! Si toate slabeam, fiecare cu ritmul ei.
Asa ca, daca aveti pofte, potoliti-le cu ceva conform.in timp veti vedea ca poftele dispar. Si mai apar doar in acele zile ale lunii.
Răspuns cu citat