View Single Post
  #6085 (permalink)  
Vechi 11 feb 2015, 20:16:01
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Citat:
Anterior postat de lulus07 Vezi mesajul


Mie din toate zilele de carbo mi-au placut zilele in care aveam de ex tocanita de ciuperci cu mamaliguta sau ghiveci de legume cu paine, pur si simplu. In vara mancam in zilele de carbo o salata imensa de rosii cu paine. Iare seara, intr-adevar, ciocolata. Sau clatite. Sau o prajitura. In fine, ceva bun. Si da, rezultatele se vad. Stiu ca poate parea ciudat la inceput: cum sa slabesti cu ciocolata? Dar eu am avut rezultate foarte frumoase cand am tinut Rina prima data. Acum am inceput iarasi sa o tin, dar lipsa de timp (ptr gatit) si lipsa legumelor de sezon (rosiile astea de plastic pe care le gasim in hipermarket nu se pot numi legume :-)) isi spun cuvantul. E mai greu, adevarat. Si e o provocare sa gasesti combinatii corecte si care sa iti si placa. Dar merita

Yumm, rosii cu paine! Nebunia mea! Prima mea zi de Carbo cade vineri, exact cand sunt la un eveniment , la Pizza Hut...chiar ma gandeam ce o sa ma fac, ca nu stiu ce e bine sa mananc si ce nu...Probabil imi voi lua ori o mini pizza vegetariana, ori o salata cu lipie integrala, cv in genul...Multumesc de raspuns. Asa , de curiozitate, ce rezultate ai avut dupa prima runda de Rina?
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat