View Single Post
  #61 (permalink)  
Vechi 12 iun 2013, 18:16:46
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Implicit Re: Gasca slabutelor adepte "Raw Food"

Citat:
Anterior postat de cora Vezi mesajul
Da, una din beneficiile acestei diete/mod de viata, este starea de bine/energie, un altul ar fi curatarea tenului. Dupa mai mult timp ai sa observi si alte "buline rosii", adica si alte beneficii ca scaderea in greutate, liniste interioara, etc etc.
Mie mi se potriveste perfect acest mod de alimentatie.
Sunt si pareri contra, dar sincer nu ma inereseaza, in fond fiecare face ceea ce considera ca este mai bine pentru el. Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, preponderent sunt raw. Am zile cand mai adaug langa salate ceva pateu de naut sau din alte leguminoase, orez brun fiert etc.
Foarte frumos!........................ma bucur sa aud ca mai sunt persoane care se ghideaza dupa acest stil de viata Inceputul e mai greu...mai ales ca mai gatesc si pt familie...Astazi am avut niste pofte cumplite, dar am rezistat; nu mai vreau sa ma intorc la produsele de origine animala. Am urmarit un film pe youtube (nu stiu daca am voie sa dau numele aici)....f interesant; si era canalizat pe efectele produselor animale.
__________________

soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui soggy:
corinnef (12 feb 2019)