View Single Post
  #6171 (permalink)  
Vechi 18 mai 2012, 21:51:04
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

ce fac fetele_
eu foarte stresata cu nunta
am o gramada de facut.. acum mai stau 10 min in camera sa doarma david bine si apoi merg la treaba.. in primul rand trebuie sa-mi fac unghiile la maini si picioare cu lac, etc etc etc

dr mi-a zis asa.. incep cu orez gol, apoi orez cu morcov, apoi cu banana, apoi cu carnita, apoi mar si incet incet trec inapoi la alimentatie normala..
acuma cu David ma tem sa nu fie constipat..
adica n-a facut numai pisu de azi noapte de la 3
nu prea mi-a mai mancat orez cu nimic.. pana la ora 5 am umblat dupa el cu lingurita toata ziua.. pana a urma m-am dus si-am luat ceva cereale de bebe de alea de 4 luni care contin doar orez si am amestec alea cu orezul meu fiert (orez + morcovel) noah asta l-a mancat cat de cat.. si acuma seara i-am dat lapte de ala special si tzitzi..
mi tare groaza cum o sa umblu maine cu orezul dupa el imbracati toti frumos o sa fim din cap pana in picioare de orez.. ... of of
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat