View Single Post
  #62 (permalink)  
Vechi 30 ian 2011, 18:31:32
Diana Di's Avatar
Diana Di Diana Di este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Rina 90"s
Date: 159cm, 62.6kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Diana Di

Buna din nou
Si multumesc pentru raspunsuri si pentru gandurile bune.

@ Tinky: mananc si carne, dar pentru prima saptamana am ales sa mananc doar chestii "mai usoare". Ah! am mancat ton. Ador salata de ton cu cartofi fierti! (Suna YUK dar e buna. voi pune reteta mea pe site treeeebuie sa o incercati.)

Un lucru ciudat pe care trebuie sa vi-l spun e ca, in zilele in care mananc carne mi-e mai foame decat in cele in care nu mananc. Voua vi se intampla asa?

Si inca un lucru ciudat, tatal meu a fost la un medic nutritionist (are mari pb cu greutatea) care i-a interzis carnea si branza. Ce parere aveti? Slabim mai usor fara? Mi se pare un dezechilibru enorm. Dar na, fiecare cu nebunia lui.

@Slabuta: meniul meu suna cam asa:

dimineata 7:00- cafea neindulcita dar cu doua lingurite de cappucino inauntru, si putin lapte. si cand am timp un mar, sau un iaurt activia. dar de obicei ma trezesc tarziu si trebuie sa alerg ca disperata prin casa si nu mai mananc.

la pranz 12:00- mananc la scoala, la cantina.(locuiesc in paris momentan) incerc mereu sa-mi aleg ceva dietetic. la antreu salata verde cu nuci si dressing (preferata mea) sau rosii cu ou fiert, sau jumatate de grepfruit.
felul principal;
carne slaba la gratar cu legume fierte, cu ratatouille sau varza de bruxelles, sau spanac, depinde de zi. si la desert un fruct. e foarte greu pentru ca sunt muuulte feluri de mancare si de deserturi, si cand trec pe langa ele "imi ghioraie matzele" ))) cateodata trisez si-mi iau si-o prajiturica.

seara 17:30- o salata mica sau RABDARI PRAJITE.

Sport... promit sa ma apuc serios. Vineri am curs de step, doua ore, si mai fac cateva abdomene seara. Dar cand se face putin mai cald, ma duc sa alerg.


Astept critici si sfaturi de la voi!
Diana Di, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1782 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1265 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 491 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]