View Single Post
  #6236 (permalink)  
Vechi 12 feb 2012, 18:38:36
mutulica's Avatar
mutulica mutulica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: Ankara, Turcia
Vârsta: 38
Dieta: alimentatie sanatoasa+sport
Date: 170cm, 82.5kg
Mesaje: 13.059
Aprecieri acordate: 4.276
Am fost apreciat(a) de 3.645 ori in 2.761 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Scumpa mea treci printr-o perioada nu prea linistita, esti stresata si suparata, ti se pare ca totul e gri, iar viata e urita, dar nu e chiar asa, merita sa traim pentru micile placeri si bucurii pe care le avem zi de zi.
O sa vina si primavara, o sa se dezghete si castelul tau de gheata, o sa poti face si sport, si tu stii ca daca o sa maninci cit trei o sa te simti rau atit fizic cit si psihic, nu se merita. Incearca o dieta, deoarece corpul tau e obosite si obisnuit cu hopocalorica. Sau ia o pauza de la dieta, nu ca sa maninci fara simt doar sa nu te mai gindesti ca esti la dieta, apoi sa incepi o alta dieta, ca vine primavara, trebuie sa arati bine.
Nu-i nimic ca nu ai apa, sint sigura ca o sa te desrcurci, eu nu am apa deja de doua saptamini, e inghetata in tevi si asa ma chinui, aduc apa cu caldarea, asa ma spal, si iti inchipui spal cu maina, dar nu e strasnic....o sa avem si apa degraba ca doar asteptam primavara....
Capul sus, esti doar obosita, pai e si normal atita sa lucrezi, o sa mergi acasa, o sa te bagi in patuc si o sa te simti mult mai bine. Ia o pauza de la dieta cit sint parintii tai acasa, dar sa nu faci excese, apoi din nou la dieta cu forte noi si o sa reusesti, eu stiu asta!!!!!!!
mutulica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2386 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1612 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]