View Single Post
  #6260 (permalink)  
Vechi 24 mai 2012, 12:00:53
RaluR's Avatar
RaluR RaluR este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Montignac
Date: 168cm, 86.9kg
Mesaje: 258
Aprecieri acordate: 132
Am fost apreciat(a) de 224 ori in 94 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Buna,

Scuze ca dau buzna, as vrea sa ma prezint si daca ma primiti, sa intru in gasca.

Sunt si eu o mamica APROAPE de 2011. Am nascut-o pe Mara pe 17 decembrie 2010, absolut natural (fara nici un medicament sau injectie). A avut 4300 de grame si travaliul a fost oribil. Dar s-a revansat Mara cu varf si indesat si o face in continuare.
Am inceput sa ma ingras inainte de sarcina, cand am renuntat la anticonceptionale. Am continuat cu sarcina, cand m-am lasat si de fumat si am luat 29 de kilograme, din care am dat jos abia jumate dupa ce am nascut.
Avea Mara deja un an si 2 zile cand am realizat ca totusi sunt cam nesimtita, ca am abia 27 de ani si ca nu sunt obligata sa arat in halul asta pana la sfarsitul vietii si ca inca pot s-o iau de la capat.
De pe 20 februarie, la 78,5 kg, am inceput o hipocalorica, dupa o saptamana am realizat ca nu e pentru mine si am continuat cu Montignac pana azi (desi am cam calcat in strachini dupa Paste, cand n-am mai reusit sa fiu la fel de stricta). Pe 28 februarie am facut cunostinta si cu Slabute si iata, in 3 luni de zile am slabit 9 kilograme si sunt foaaaaarte fericita, mi s-a intarit credinta ca pot sa arat din nou (aproape) ca inainte, fara eforturi prea mari.

Va felicit pe toate pentru gagalicile voastre, sper sa savurati, ca si mine, fiecare clipa cu ele.

Succes in demersurile voastre pentru un stil de viata sanatos!
RaluR, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2153 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1636 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 862 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat