View Single Post
  #629 (permalink)  
Vechi 23 ian 2011, 16:17:44
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: 9 1/2 saptamani pentru jeansii preferati

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul


Salve Anes!!!
Mai sa stii k voi cele cu biciclete de casa ma puneti pe ganduri...ori bicicleta mea e defecta ori eu sunt varza la efortpt k eu am pedalat la treapta 3 din 8 si sincer 18km sa ii mentin a fost super greu...mi-au iesit ochi,limba,sufletul...cum pedalati voi cu 27-28-40-41km nusheu la intervale ajung la max 30-31km si simt k imi plesnesc muschii si imi sar ochii din cap...m-am gandit eu k nu am descoperit eu faza cu pedalatul constant...dar am zis sa o spun k poate o mai fi vreo moaca k mine de nu stie
Wauuuu ce poze!!!! Meriti din plin titlul de SLABUTA!!!! FElicitari!!!!!

Au nu-mi permit sa-ti dau sfatiri, dar eu n-as pedala la 3 din8, eu cred ca e prea tare ... sau o fi prea putin la mine?! nu stiu ... chestia e ca decat sa ma sperii, ca ma dor piciorele de nu mai pot si sa fac pauza, mai bine o iau treptat ... Am inceput pe 0 si 1, apoi 1 si 2, acu treapta 2 cu 3.

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul
Ah si akm sa fac si aici anuntul minune
Cum mi-am luat blugi noi pt k cei de akm 2-3luni cad de pe mineieri mi-am facut poze....si ce credeti??am ramas masca cand m-am vazut...nu imi venea sa cred k eu sunt asa slabaasa k am decis sa mai dau jos 1kg pt k azi cantarul imi arata 66.1kg...si la 65kg intru la mentinere pt k altfel o sa ajung prea slaba,din punctul meu de vedere bineinteles....si cu burta mea a trebuit sa imi bag coada intre picioare si sa recunosc k aveau dreptate cei din jur care imi spuneau k nu mai am nevoie de slabit ci de intarit musculatura...lucrat abdomenul...pt k deh din 3 burti am mai ramas cu 1 umbra de burta...si cum akolo a fost concentrata multa grasime e mai mult fleoscaita decat grasa....asa k cum ajung la 65 intru pe mentinere si continui cu tae-bo for abs,electrostimulatorul si ce oi mai gasi pt lucrarea abdomenului si a coapselor interioare k si akolo e mai molaie carnea
Umbra de burta!!!! N+am prea avut ocayia sa aud pţaci fete multumite de ele ... Suna a multumire ce yici tu aici! Si ai de ce sa fii multumita!

Citat:
Anterior postat de Cintya Vezi mesajul
Fetelor, vin si eu cu raportul pe 3 saptamani. Sunt cam demoralizata de rezultat

Cand am inceput concursul aveam 83,5 iar acum am 83. Am pierdut doar 0,5 in 3 saptamani Nu stiu unde am gresit Nu am mancat nimic dulce de 3 saptamani, nu am mancat dupa ora 6, m`am incadrat in 1000-1100 de calorii..

Mi`a venit menstruatia si poate retin mai multe lichide in perioada asta... e posibil sa fie de la asta? Voi ce ziceti?
Esti sigura ca te incadrai la 1000-1100?!? Ca de cate ori ti-am vazut eu meniu era cam sub 1000 ...

Citat:
Anterior postat de madautza Vezi mesajul
Cintya dar sport ai facut?Si intr-adevar e posibil sa fie de la menstruatie.Mie de obicei imi arata cantarul cu 1-2 kg in plus in aceasta perioada.Dar tu asa la haine simti ca ai mai slabit?
Si eu am mai mult inainte si in perioada ciclului .. D'aia nici nu ma cantaresc atunci.

Citat:
Anterior postat de linda Vezi mesajul
Salutare fetelor! Am si eu la naftalina ceva blugi pe care abia astept sa pot sa-i imbrac din nou! Problema e ca mi-e si rusine sa-mi fac poza cu ei, imi vin numai pana la fund, aveam vreo 70 de kg cand imi veneau bine... dar tot vreau sa ma alatur voua
Bine ai venit! Spor la slabit, dieta si sport!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat