Subiect: Jurnal ancutzyka
View Single Post
  #63 (permalink)  
Vechi 28 iun 2011, 13:02:40
ancutzyka's Avatar
ancutzyka ancutzyka este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mai 2010
Locaţie: Zaragoza, Spania
Vârsta: 32
Dieta: dieta cu 1200 calorii pe zi
Date: 172cm, 72.4kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal ancutzyka

Citat:
Anterior postat de dupy Vezi mesajul
felicitaaari

Bravo, e incredibil de greu sa te abtii uneori, dar e asa de bine dupa
lasa, ca am citit interviurile mai multor vedete care au tinut regimuri drastice si ore bune de sport pt a slabi (crezi ca ele nu au avut o gramaada de tentatii?). Si dupa ce au reusit sa ajunga la greutatea dorita, au marturisit ca tot efortul a meritat, fiecare era mandra de ea.
Asa ca fi mandra de tine , chiar de acum, pentru toate poftele carora le vei rezista pentru ca vei face asta, sunt alaturi de tine
Multumesc mult!! Asa e, sa stii....mi-a fost tare greu sa vad cum toti papa bunatati si eu beam doar apa insa...am zis "lasa ca trece si asta, rezist, inca un minut,inca un minut", pana ce au terminat toti de papat si atunci mi-a trecut si pofta si ce bine m-am simtit dupa...nu se poate compara cu nici o prajitura.
Eu sunt f mandra ca am putut rezista, pt ca nu mi s-a intamplat foarte des sa pot trece peste ,fara sa gust macar.
Aaaaa, dar nu ma mai laud atata pt ca aseara am dat putin cu bata-n balta...am papat putina rulada, cam o felie...nu stiu ce s-a intamplat cu mine...imi era atat de pofta ca nu mai stiam ce sa fac...si faza e ca am luat toaaaaaaaaata rulada din frigider ,sa o mananc pe toata, insa am mancat o felie si.....parca m-am trezit dint-un somn si cand m-am uitat ca am toata rulada in mana am si aruncat-o la gunoi, de ciuda.
__________________
Chiar nu mai suport pe strada mea sa ploua, vreau o viata noua....http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...zyka-9429.html
ancutzyka, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2294 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1003 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]