View Single Post
  #6332 (permalink)  
Vechi 02 iun 2016, 08:29:09
danitza's Avatar
danitza danitza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 30 iul 2011
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 49
Dieta: Rina 90
Date: 168cm, 104.4kg
Mesaje: 857
Aprecieri acordate: 162
Am fost apreciat(a) de 419 ori in 219 mesaje
Implicit Re: Rina 90"s (etaj XVI)

Buna dimineata, fetelor! Chiar daca nu prea scrie nimeni pe-aici, sunt sigura ca inca mai sunt fete care tin Rina. M-am bucurat tare mult sa vad un mesaj de luna trecuta de la Alynacrystyna. In urma cu cativa ani, era cel mai cald si mai infocat sustinator al celor care tineau Rina. Ne ajuta enorm pe toate. Pe-atunci, grupul era consistent si activ.
Fetelor, au trecut ceva ani de cand nu am mai tinut nicio dieta. Cu toate ca am slabit vreo 18kg cu Rina, dupa ce am terminat dieta m-am intors incet, incet la proastele obiceiuri de mai inainte si am pus inapoi cu mult mai mult decat pierdusem. Asta pentru ca sunt o maaaaare impatimita de dulciuri. Am avut cateva incercari foarte timide de a ma intoarce la Rina, dar nu mai gaseam vointa de a o tine.
In urma cu 2 saptamani s-a intamplat ceva care ma obliga sa slabesc. Chiar nu am alternativa. Am alunecat in baie si m-am procopsit cu o ruptura de ligament incrucisat. Asta impune operatie, ptc nu vreau sa ajung la 60 ani cu genunchiul blocat, distrus, etc. Dupa ce am fost la RMN, m-am hotarat imediat sa fac operatia. Toate bune si frumoase, dar cand doctorul a dat ochii cu mine, mi-a spus ca nu pune ligament nou pana nu slabesc macar 20kg. Aveam 110.7kg. Omul avea dreptate. Puteam face 100 de reconstructii de ligament, ca oricum n-ar fi tinut.
Asta se intampla lunea trecuta. In aceeasi dimineata, indata ce am iesit din spital, m-am oprit la naturiste, am cumparat grau, mei si hrisca, si am inceput dieta Oshawa. Ieri a fost ultima zi. Pana in dimineata asta, am scapat de 7.1kg. Nu a fost usor, dar nici exagerat de greu. Putea fi mai mult, stiu, dar nu pot face miscare deocamdata. Inca sunt in carje si stau in repaus articular, ca nu au trecut durerile complet.
Astazi pornesc cu Rina de la 103.6kg. Am venit inapoi pe forum pentru ca stiu cat de mult m-a ajutat forumul atunci cand am tinut dieta prima data. Acum am nevoie de mult mai multa vointa ca sa duc regimul pana la capat. Cea mai mare problema e ca nu pot face miscare. Fac eu niste kineto pentru tonifierea muschilor picioarelor, dar asta nu ajuta la slabit. Nu pot face nici macar plimbari usoare.
Ziua 1: proteine
md: cafea neagra + capsuni
pranz: 1 bol mic de ciorba de verdeturi fara ulei; peste + dovlecei la gratar + salata verde
cina: peste + salata de vinete cu dovlecei si 1 lgt ulei de masline + salata de rosii
__________________
Frumusetea va salva lumea!
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...tei-12332.html

Ultima dată editat de danitza; 02 iun 2016 at 08:34:49.
Răspuns cu citat
Urmatorii 4 membri au apreciat mesajul lui danitza:
alynacrystyna (03 aug 2016), butterfly30 (02 iun 2016), Michelina (02 iun 2016), rozica1965 (03 iun 2016)