View Single Post
  #64 (permalink)  
Vechi 13 iun 2013, 18:21:18
soggy's Avatar
soggy soggy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 dec 2010
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 41
Date: 169cm, 70.5kg
Mesaje: 1.065
Aprecieri acordate: 293
Am fost apreciat(a) de 379 ori in 151 mesaje
Implicit Re: Gasca slabutelor adepte "Raw Food"

Citat:
Anterior postat de cora Vezi mesajul
Si pe mine ma tenteaza 811, dar cred ca mai am de lucru putin la aceasta dieta.
Daca esti la inceput de raw, eu spun sa nu fortezi prea tare dintr-o data. Mai mananca si ceva gatit, nu mult, dar oricum sa fie ceva.
Eu seara mananc fructe sau sau beau shake. Uneori, nu foate des, la pranz langa mult crud pun si ceva gatit (foarte putin), dar nu e regula. Dimineata sucuri naturale facute acasa sau fructe, depinde de timp si de chef.
Caloriile nu le mai numar, m-am obisnuit si pun "la ochi" ingredientele.
Si eu gatesc pentru familie, fac si painea acasa, stiu cum e cu aromele din bucatarie, dar si ce gatesc pentru mine este gustos asa ca nu ma plang.
Ideea e ca ma simt bine, si pentru mine asta conteaza cel mai mult.
O seara faina si tie
Ma bucur mult se te "aud", Cora!....eu astazi am scris mai mult pe forum si intentionez sa-mi dezarhivez jurnalul (daca o sa fie posibil) , sa am unde scrie....asa parca imi e jena sa umplu paginile de una singura.....inca o data e mare pacat ca nu e mai multa lume in comunitatea raw, si nu doar pt ca nu am eu cu cine impartasi idei, ci si pt ca, asa cum spuneai si tu, ma simt bine alimentandu-ma in felul acesta...nu-mi pare rau deloc ca am inceput aceasta dieta, chiar daca probabil voi mai avea si abateri...acum stiu ca am unde sa ma intorc....
Seara, mai mananc gatit....cum cred ca mai spuneam pe forum; se potriveste mai bine asa pt mine. In cursul zilei lucrez si, ori de cate ori imi este foame, pot apela la un fruct.
O seara buna in continuare!
__________________

soggy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2167 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1650 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1134 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui soggy:
corinnef (12 feb 2019)