Subiect: Jurnal tuiti2011
View Single Post
  #64 (permalink)  
Vechi 29 nov 2011, 12:11:00
tuiti2011's Avatar
tuiti2011 tuiti2011 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Date: 170cm, 108.5kg
Mesaje: 47
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal tuiti2011

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Teoretic ai dreptate cu ambele lucruri. Practic, acum 1 luna si ceva cand am tinut dieta, am mancat iaurt cu usturoi aproape zilnic si nu am avut probleme (adica 8 kg in 2 saptamani este enorm). Taratele de ovaz sunt bune pentru constipatie. Doctorul Dukan a carui dieta am incercat eu sa imit, le recomanda si spune ca sunt obligatorii si ca nu afecteaza procesul de slabire. Adevarul este ca eu acum le incerc pt prima data si sper sa fie bine cu dieta. O sa fac o cantarire intermediara pe joi ca sa vad daca functioneaza dieta (de control ). Oricum astazi am mancat de exemplu aprox 1300 cal dar prima data cand am tinut-o sigur mancam mai mult. Acum am cantar de bucatarie si apreciez cantitatile altfel. Atunci nu aveam si masuram la ochi...am avut niste ochi maaaaaaaaaaari.
Oricum, tu sa tii dieta asa cum iti vine cel mai bine si cum te simti in stare. Eu am tinut-o lafel. Multa bafta si te asteptam cu rezultate negative (adica kg in minus ).

am inteles.. da 8 kg in 2 sapt e super .. e record mai tii minte cam ce mancai ? m-am uitat in meniul tau de ieri, daca e la fel nu trebuie sa mai repeti

eu am mancat azi:

2 oua fierte si 2 cubulete de branza topita

la pranz fac crap pe grill

la cina cred ca mananc ciorba de perisoare de pui, fara zarzavatul din ea

sa vad ce mai mananc printre mese cred ca tnuva cottage
tuiti2011, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2159 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]