View Single Post
  #6444 (permalink)  
Vechi 07 aug 2011, 16:37:01
andral's Avatar
andral andral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 18 ian 2011
Locaţie: Bournemouth, Anglia
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica+sport
Date: 167cm, 84.5kg
Mesaje: 843
Aprecieri acordate: 8
Am fost apreciat(a) de 12 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 80-90 kg (V)

Citat:
Anterior postat de dianapana Vezi mesajul
buna mfetele...eu sunt putin disperata adica acul cantarul meu cred ca este nebun...o zi arata 89 o zi 88 o zi 87 a patra zi 90...nu mai inteleg nimic oricum media saptamanala ramane la 88 nush de ce chiar am incercat sa mananc mai sanatos cu mici abateri roblema e ca plec in turcia 2 sapatamani cu diamond all inclusiv si cred ca o sa ma intorc balena.......incerc sa nu disper ca e vara si beau si foarte multe lichide ...cu sportul pe caldura nu ma inteleg....

intrebare: poate fi psihic faptul ca nu slabesc...eu acum nu lucrez si inainte am avut un loc de munca foarte solicitant..si cred ca nu dau mare lucru jos datorita fapului ca stau acasa....poate fi si asta un motiv??


va poop..o duminica frumoasa
buna...ce fel de cantar ai?poate e defect...sau variatiil sunt de la lichide..dar nu te mai cantari zilnic oricum..o data pe saptamana e suficient ,dimineata dupa ce te trezesti ...trebuie sa incerci sa faci si sport,altfel vei slabi foarte greu sau vei stagna...distractie placuta in concediu!
__________________
DOAR DACA VREI CU ADEVARAT,POTI!
andral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2342 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1825 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]