View Single Post
  #65 (permalink)  
Vechi 22 ian 2010, 14:12:10
huskygirl19's Avatar
huskygirl19 huskygirl19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Monti-Incarcatura Glicemica-Hipocaloric
Date: 169cm, 75kg
Mesaje: 1.484
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Unhappy Re: Cum sa slabesc 10 kg?

Citat:
Anterior postat de ema5288 Vezi mesajul
uitasem.. dieta cea mai buna pt tine este cea care te face sa slabesti si cu care te si simti bine. daca dieta montignag a dat rezultate si nu ti-a creat neplaceri, atunci aceasta e "buna pentru tine"
Pai asta e problema...tin iar Montignac strict si nu dau inapoi deloc, Sper sa fie doar un prag de care ma impiedic...nu sa se fi obisnuit organismul meu. In februarie 2009 aveam 64 de kg. Nu eram totalmente multumita de ce reusisem...mai trebuiau date jos cateva kg, dar din motive subiective, am trecut la faza a 2a...de mentinere. Aveam perioade in care calcam stramb...aveam perioade in care tineam regimul cum trebuie...si pe nesimtite, m-am trezit in 10 luni cu 8 kg puse inapoi...am pus piciorul in prag si l-am reinceput inainte de Craciun ...au urmat cateva zile de sarbatori in care am calcat stramb cate putin...si l-am reluat. dupa sarbatori am luat-o de la capat...si nu scad. am inccercat sa mananc foarte putin...adica si Montignac si hipocaloric... Tind sa cred ca am un organism foarte lenes...si nu tine de 2 ori pacalit la acelasi tip de regim. De aceea, sunt in cautarea unei noi metode...
huskygirl19, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
huskygirl19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]