View Single Post
  #658 (permalink)  
Vechi 05 oct 2010, 08:41:53
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de lacramioara2 Vezi mesajul
Buna Dimineata doamnelor.
Degetelul meu e o idee mai bine (nu cu mult dar oricum). Nu stiu ce tot fac cu degetele astea de la picioare de le tot lovesc, probabil umblu cu capul in nori Relatia mea problematica cu degetele de la picioare este una lunga de peste 12 ani, cand totul a inceput de la o unghie si era sa imi pierd intregul deget de la infectia care mi-a cuprins osul (am facut osteita).
De atunci am tot scos unghiute (nu va oripilati), care cresc in carne si nu ma lasa sa traiesc! Uf! Acum, ca si cand asta nu era de ajuns, am inceput sa ma si izbesc de toate cele prin casa.
Trecand peste saga degetelelor, ieri mi-am reintrat in ritmul de dieta sanatoasa si, desi inca nu stiu ce dieta voi tine in viitor, mi-am dat seama ca trebuie sa schimb putin strategia si sa introduc mai multe fibre daca vreau sa imi rezolv problemele de tranzit cu care m-am captusit de la South Beach faza I. Am decis ca micul dejun sa fie compus din 250 g fructe si dupa o ora sa adaug lapte cu fulgi de cereale integrale (grau si secara incoltite de la Granovit).
Sper sa fie ok si sa nu ma trezesc cu kg in plus din acest motiv. Ce credeti si voi?
Buna Lacramioara ! Doamne ce chin pe tine iubita ! Cred ca asa o sa te chinui mereu ,nu stiu cum rezisti mai ales ca te mai si lovesti mereu ,si ce dureros este m-am lovit si eu de cateva ori .
Pana nu incerci nu ai de unde sa stii ce efect au ,eu am auzit despre multe produse de constipatie si le-am incercat ,dar sa stii ca de multe ori ce a avut efect la altii la mine nu a avut ! Eu merg pe incercate ! Din ce stiu eu sunt bune graul si secara incoltite,eu luam intr-un timp capsule cu grau ! Dar la mine se obisnuieste foarte repede organismul si trebuie sa schimb mereu ,de aceea eu fac cure de cate 1 luna cu cate ceva ! Acum sunt fac cura de suc de varza si cartof crud separat le beau !
Bafta si multa sanatate !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]