View Single Post
  #6613 (permalink)  
Vechi 16 mai 2010, 13:58:10
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Ba nu va bat ,ca am mancat si carnat Am cam trisat Emy,s-ar fi putut sa ma fi incadrat in monti dar nu stiu .Si acum am mancat o bucatica de tort.
Ma gandeam ca macar acolo sa scapi de carnat ! Dar vad ca s-a luat dupa tine ,lasa Aly ca a fost weekend ! Ai scapat iar ! Dar de luni bataita la fundul gol !
Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Eu sunt f. rezistenta la raceli ,de ani de zile n-am fost bolnava.Eu sunt sensibila cu pasarica .Fiecare avem cate-un punct mai slab. Al meu e la pasarica.Atata am ingrijit-o ,aranjat-o,nu stiu ce nu-i place.
Sa stii ca nici eu nu am racit de mult ma refer gripa rau...Off pasarica asta ! Ce ne facem noi cu ea ?Nu stii ca asa se intampla mereu ,locul de care ai mai mare grija iti face probleme,lasa ca o facem noi bine pe pasarica sa vezi ce o sa ciripeasca ea ,de nu se mai opreste ! Recupereaza !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]