View Single Post
  #67 (permalink)  
Vechi 22 mar 2014, 20:07:51
serendipity9's Avatar
serendipity9 serendipity9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2014
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Date: 164cm, 72.7kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 85
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 18 mesaje
Implicit Re: Acesta este anul meu! - Jurnal Serendipity9

Draga jurnalule,

Nu am mai intrat de mult; sau cel putin nu am mai intrat ca sa scriu aici ce se mai aude de regimul meu.

M-am apucat de Atkins de luni desi la inceput am fost sceptica caci nu aveam de gand sa stau sa imi numar carbohidratii, dar am avut un pic de timp liber si mi-am facut un meniu pentru o saptamana. Nu l-am respectat chiar in tocmai dar am mancat mereu corect si fara sa depasesc nr de carbo.
Mai am inca o saptamana si dupa intru in faza a doua. Merge bine. Chiar prea bine, sa fiu sincera. Nu imi este foame, am destula energie si nu m-am simtit niciodata ametita sau ceva. Singurele pastile pe care le iau sunt Bilomag forte ca ajuta la memorie+concentrare si ca bonus nu am mai mancat dulce de o saptama desi se aproprie "musafirii".

Deci pana acum s-au dus 2.8kg si sper sa ies din faza a doua macar cu 70kg . Mai am 8 saptamani jumate pana la bachet si sper sa ajung undeva aproape de 65 de kg (deci ma astept la o pierdere de la 0.5-1 kg/saptamana)

O sa incerc sa intru ca sa scriu aici evolutia mea. Deocamdata ma cantaresc in fiecare zi si notez in telefon insa cand intru in faza a doua voi lua in considerare doar greutatea de luni dimineata.
__________________
Jurnalul meu
serendipity9, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]