View Single Post
  #67 (permalink)  
Vechi 05 mai 2019, 17:52:35
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Re: Un nou jurnal, un nou inceput

Multumesc de sustinere, dragi Slabute!

Din pacate am pierdut vineri seara controlul cu binge de 6000 de calorii, dar apoi sambata am mancat normal si am facut sport si azi la fel, sper sa nu o dau in bara la cina care urmeaza. Din fericire cantarul a zambit in ciuda mancatului exagerat.
As vrea azi si maine sa mananc normal ca sa fiu mai ambitionata in excursie si sa nu cad prada tentatiilor. Va trebui sa gasesc o strategie ca sa imi permit si bunataturi specifice.
Azi, de exemplu, am mancat in prima parte a zilei 2 burgeri. In mod normal as fi putut manca vreo 5 macar, dar apoi as fi stricat toata ziua. Asa am ales burgerii cei mai putin calorici din fastfood si m-am abtinut de la cartofi si desert, astfel incat a fost o masa calorica normala, iar cateva ore mai tarziu am reusit sa fac sport. Ce bine ar fi daca de fiecare data as sti sa controlez poftele si sa reusesc sa zic STOP, mananc si maine, nu se termina mancarea de pe lume azi!

O seara frumoasa tuturor!
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]