View Single Post
  #684 (permalink)  
Vechi 27 iul 2012, 08:54:24
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 52
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Citat:
Anterior postat de grasuta1961 Vezi mesajul
Draga mea de cand nu ti-ai mai facut analizele?? E bine sa vezi cum stai si cu ficatul.proteinele multe da peste cap ficatul si se simte.Bila poate e lenesa si ea iti da acea arsura si acel disconfort,ficatul nu doare.Insa sa stii ca poti lua silimarina,Liv ,esentiale sau hepatoprotector care dupa o anumita varsta si la ceea ce mancam ajuta.Si face bine la ficatelul nostru.cat priveste pt contipatie sa stii ca eu am in casa un ceai care e f.f. fain si se numeste "Ceai de slabite de la BIOOVIT ".Eu cand vadeam ca am probleme la zilele de PP beam la pranz si seara cate o ceasca cu cate 2 pliculete in ea si a II a zi eram fericita..Incearca si tu.Te pup si capul sus nu pleca ureche la rautatile celor din jur.
Multumesc de vizita si de sfaturi Mihaela ,ma gandeam si eu la esentiale sau liv ,fierea nu o mai am de doi ani si intr-adevar ficatul trebuie protejat ...De constipatie am scapat ,tot cu ceai si cu lamaie .
Cat de repede o sa fac si analizele sa vad conditiile de a merge mai departe!
Multumesc inca odata ,te pup !
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2360 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1843 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]