View Single Post
  #686 (permalink)  
Vechi 27 iul 2012, 10:51:20
vio ce doreste sa slabeasca's Avatar
vio ce doreste sa slabeasca vio ce doreste sa slabeasca este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 aug 2011
Locaţie: FRUMUSICA, Romania
Vârsta: 52
Date: 167cm, 109kg
Mesaje: 2.799
Aprecieri acordate: 3.082
Am fost apreciat(a) de 2.316 ori in 1.319 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Citat:
Anterior postat de jeny2105 Vezi mesajul
neata Vio
ce mai faci, cum merge?
vroiam sa te intreb un lucru, am citit si la tine si mi s-a mai spus si alte dati cand mai ziceam ca vai ma doare: ca ficatul nu doare
si atunci ce te doare, ca doar nu ma doare un picior si il simt la ficat
eu de cand m-am operat nu prea am tinut regim si ma supara rau in perioada aceeea, si unii ziceau ca ficatul nu doare, e altceva, dar eu simteam ca e ficatelul meu si nu e o durere acuta , e, cum spuneai si tu parca te arde si simti ca ai bagat un cui acolo, acum nu mai am problema asta, de cand am grija cu mancarea, si atunci am luat si eu liv, tot asa mi la recomandat cineva
am intrebat si eu asa de curiozittate, daca ai mai auzit si alte pareri, si daca nu doare ficatul atunci ce e durerea aia???????
Totusi doare ,se umfla si e incomod,si asta la mine si cand ma enervez chiar si putin ....si din cauza mancarii ...Saracul are atatea functii de indeplinit si mai ales ca fierea nu mai este .
cunosc persoane care nu au simtit niciodata lipsa ,nu le-a durut niciodata nimic,dar eu cateodata am crize la fel ca atunci cand aveam fierea ....am luat odata un tratament pt.infectie la dinti si in a doua zi am renuntat ...parca luam foc in gura nu pastile asa ma durea in zona ficatului ....ei dar sa fim atente la ce mancam ,ce nu ne permite ,si poate vom duce in continuare dukan,eu imi iau ceva pentru protectia ficatului,ce-mi recomanda si o sa fac o cura de 10 zile cu calciu si magneziu .Te puup si sanatate !
vio ce doreste sa slabeasca, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2360 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1843 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]