View Single Post
  #689 (permalink)  
Vechi 07 feb 2010, 12:18:58
madeleine's Avatar
madeleine madeleine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 dec 2009
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Montignac
Date: 177cm, 55.8kg
Mesaje: 112
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac

Citat:
Anterior postat de effegi Vezi mesajul
Bravo Madeline!!!! Si eu sunt la fel de fericita pentru ca si eu am mai dat 1 kg jos!!!!!!!
Felicitari tuturor! Stiu cat de mult ne bucura aceste batalii castigate in fata cantarului..
Legat de orezul integral, eu nu iti recomand sa folosesti orez integral, decat daca este o sursa sigura. De multe ori cele integrale din comert, nu sunt complet integrale. Daca l-ai achizitionat de la plafar sau magazine naturiste, ar putea fi potrivit. Stiu ca este permis orezul basmati, am postat astazi un fragment din carte legat de modul in care il poti manca. Desi nu iti recomand in faza I, daca esti in primele zile, pt ca totusi are un IG destul de mare, respectiv 50, desi continutul de glucide pure este de 23 g, hmm, nu chiar atat de mare. Daca vrei sa il consumi insa, trebuie fiert putin, si servit fie cu sos de rosii, sos de ciuperci sau o garnitura de legume, dar! fara grasimi (fara ulei de masline si peste)
Eu nu am mai mancat orez de secole, nici inainte nu mancam, nu imi placea si nu imi place , pur si simplu. Aici cred ca am noroc.
__________________
Feel free to stalk me @: http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...eine-2636.html
Ai o viaţă întreagă să descoperi ceea ce miliarde de vieţi au creat. Un nou început, o altă furtună de nisip care dispare din palmă...un nou drum spre fericire.
A scrie despre orice alt fenomen decât propria-ţi persoană sunt lucruri cu mult mai uşoare, căci imparţialitatea nu ne caracterizează. Plânge sau râde...arlechinul în spatele măştii sale...
madeleine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2063 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1546 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]