View Single Post
  #69 (permalink)  
Vechi 09 nov 2016, 10:00:06
butterfly30's Avatar
butterfly30 butterfly30 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 12 apr 2013
Locaţie: iasi, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incerc sa traiesc sanatos
Date: 166cm, 68kg
Mesaje: 6.777
Aprecieri acordate: 5.350
Am fost apreciat(a) de 11.441 ori in 5.317 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihaela - Keto

Mihaela, sa nu te superi pe mine, nu încerc sa te descurajez, doar sa îți dau un sfat pentru sănătatea ta, dacă ți se pare nejustificat nu trebuie să îl iei în calcul. Dupa părerea mea în unelegal zile ai cam multe proteine, ceea ce e un mare risc în Keto. Pentru ca, deși pe termen scurt nu afectează slăbitul, pe termen lung îți va afecta menținerea. Pentru ca, dacă pentru organismul nostru e perfect natural sa trăiască pe baza grăsimilor nu e bine deloc sa îl înveți sa consume proteine pentru hrana. Sigur ca depinde de cat îți lucrezi musculptura, dar în cazul tău din ce vad eu nu prea ar trebui sa depasesti 70g proteine pe zi. Iar diferența sa o înlocuiești cu grăsimi bune. Încă o data, cred ca faci o treaba buna, și te felicit, doar îți sugerez o mica imbunatatine.
Despre constipație, ea nu prea e un risc în Keto, grăsimile în sine având un efect laxativ. Rostul legumelor și a vegetalele ste în primul rand reechilibrarea ph-ului, ca sa eviți acidifiezi organismului. Probabil aci asta deja, dar dacă nu îți recomand să îți faci o lista cu alimentele cu cel mai mare potențial de alcalinizare al organismului și sa le introduci în meniu. De ex zeama de lămâie, care cred ca e ok în Keto, neavând multi carbo.
Succes în continuare!
butterfly30, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
butterfly30, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1869 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1352 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1353 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]