View Single Post
  #69 (permalink)  
Vechi 11 iun 2010, 22:30:07
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal... Corina3434

Citat:
Anterior postat de corina3434 Vezi mesajul
Nu ma supar ... Hmm... ultima menstruatie am avut.o in ianuarie, deci de 5 luni



Acum imi dau seama de greseala pe care am facut.o, si credema ca vreau sa traiesc , sa rad , sa zambesc , sa alerg , mi se rupea sufletul cand vedeam fete in jurul meu pline de viata iar eu nu aveam energie sa ma ridic de pe scaun, pur si simplu nu aveam energie sa fiu vesela. La tv , in reviste peste tot sunt "promovate" fete slabe si din pacate eu am cazut in capcana lor. Acum realizez ca sunt si alte valori in viata, ca oamenii sunt apreciati pt altcv inafara de modul in care arata, si imi doresc din toata inima sa nu fi existat ziua in care am aflat de calorii.
Incerc sa imi revin, dar e greu.Multa lume se chinuie cu kg in plus si cand le zic ca vreau sa ma ingras incep sa rada, spun ca asta e cel mai usor lucru. Dar pt mine nu e. Cand mananc ceva nu pot sa nu ma gandesc la cate calorii are, la ce am mai mancat in ziua respectiva , cate calorii am in total , cat pot sa mai mananc.... SI urasc lucrul asta.
Felicitari pentru decizia luata.
Doar tu te poti schimba
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat