View Single Post
  #6988 (permalink)  
Vechi 18 aug 2011, 10:29:55
MissZuza's Avatar
MissZuza MissZuza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 17 aug 2011
Locaţie: Sibiu, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Personalizata
Date: 168cm, 93kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Buna fetelor !

Sunt noua pe aici , dar am vazut ca sunt multe femei ambitioase , bravo voua ! Si eu am o problema , mai am de slabit 18 kg ! La 18 ani am avut 106 iar azi la 21 am 93 .
Eu nu tin o dieta anume , deoarce nu prea pot ,in plus sunt lacto-vegetariana . Chiar daca mananc sanatos si fara paine si dulciuri si prajeli si alte cele am de devenit intr-un fel obsedata . Chiar daca mananc fructe , legume si branzeturi , eu am impresia ca mananc mult desi mananc o cantitate foarte mica si nu stiu cum sa fac sa mananc mai mult !
Daca de exemplu am in fata o mancare care nu-mi place si o mananc in scarba deoarece aia trebuie sa mananc , nu mai pot manca nimic toata ziua si am impresia ca sunt tot plina .
Am o gastrita de toata frumusetea pe baza nervoasa si din cauza ca m-am tot infometat , fumez mult , nu pot fara cafea , uneori trec 1-2 zile in care nu mananc aproape nimic ,mai ales cand am cursuri si examene . Sport fac , acasa , o ora de bicicleta + masaj + cateva zeci de abdomene . Acasa la mine nu prea am activitate insa la facultate sunt tot mereu in priza , dorm foarte putin si sunt mereu ocupata .
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru si de sfaturi , orice mi-ar prinde bine , adevarul e ca eu vreau sa slabesc repede dar asta nu se prea poate , tot idei tampite am in cap ! Intr-un fel am vazut pe youtube oameni care au de slabit sute de kg iar eu am 18 kg nenorocite de dat jos si ma tot plang una intruna dar parca am obosit , am obosit sa merg in oras si sa beau apa plata ca deh nu-i voie suc , sa beau cafeaua amara si alte cele . Dar ce sa fac , n-am voie sa ma las ! Va pup si va admir enorm !
MissZuza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MissZuza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2848 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2331 kcal/zi. Pentru a slăbi 18 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -1801 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]