View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 17 mar 2010, 12:24:21
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Plombele ne dauneaza sanatatii !

Problema e doar l aplombele vechi, din amalgam, adica cele metalice. Astea noi albe nu dauneaza cu nimic. Amalgamul intr-adevar este foarte daunator organismului, iar acea cantitate, cat de mica o fi ea intr-o plomba e suficienta pt a ne afecta. Se recomanda inlocuirea plombelor din amalgam cu plombe noi (habar n-am din ce sunt cele albe ).
Mai stiu si ca studiile din ultimii 6-7 ani au aratat ca toxinele eliberate de plombele din amalgam pot afecta sarcina si ca aceste toxine se elimina complet din organism in destul de mult timp (nu mai stiu exact). Cand am auzit asta am zis ca imi voi schimba plomba de amalgam pe care o am cu prima ocazie. Ca peste mai multi ani, cand o sa vreau sa am un bebe, sa stiu ca n-am de ce sa-mi fac griji.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat