View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 10 apr 2010, 20:10:20
auraz's Avatar
auraz auraz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Date: 168cm, 85.5kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Regimul Scarsdale Vegetarian

Hristos a inviat!
Nu am mai avut timp de citit! Am tinut vreo 2 saptamani Scarsdale vegetarian. Cred ca am dat jos atunci vreo 2,5 kg. a fost una din perioadele cele mai stresante pt mine, din cauza schimbarii alimentatiei si a faptului ca mereu trebuia sa fiu cu regimul si retetele in mana. Apoi , cand am inteles principiile, nu am mai putut tine exact, pt ca incepuse postul pastelui si din cauza programului meu mancam micul dejun la pranz, pranzul la cina si cina.....pe la ora 22, deci aiurea.
Cu stilul asta dadusem cam 6 kg in 6 sapt, dar fara foame si mai ales ca nu reuseam sa beau apa,3 l cat mi se recomandase - cantitatea care o consider esentiala pt slabit! Dar pentru asta trebuie sa stai pe langa toaleta sau sa porti pampers! Am mers minim 40 min pe jos, seara, fara ....plase !
Apoi am tinut vreo 3 zile de post total pe sapt, 2-3 sapt si am ajuns la 9 kg minus, dar cred ca de sarbatori am pus vreo 2 kg inapoi. De luni, incep ofensiva, cred ca tot cu scarsdale vegetarian, dar nu mai cred ca o sa ma las terorizata de meniul impus si de un fel de mancare la pranz si alt fel de mancare la cina, mai ales ca eu plec dimineata la ora 6.30 si vin pe la aceeasi ora seara, deci ar trebui sa duc totul cu mine la servici!.Cele mai usoare zile au fost cele in care aveam fructe la pranz sau branza
Dk m-am ingrasat e din cauza dulciurilor, a painii, pe care aproape am reusit sa o reduc la max 2 felii pe zi ,mancatului seara si zic eu a carnii, care in combinatie cu dulciurile au devanit o bomba in stomacul meu!
Deci dk reduc painea, tai mancarea de dupa ora 19 , beau apa si merg 40 de min pe jos/ zilnic in urmatoarele 2 sapt, zic ca ar trebui sa vad rezultate in ciuda varstei mele. Succes tuturor!
Ati aflat careva de rezultate cu AB CIRCLE PRO? Oare e numai reclama, sau chiar e varianta de slabire, pt cel care au deja probleme cu coloana si exercitiile de abdomen o solicita si mai mult?
auraz, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1714 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1197 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat