View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 18 mar 2020, 23:38:08
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Căsuta slăbuțelor active

Fluturas, ce idee buna!
Bine v-am regasit, dragelor! Mi-e si rusine... am revenit si am abandonat de atatea ori incat... parca nici nu imi vine sa mai scriu
Am reluat incet incet sportul, am revenit la numarat calorii, metoda care a dat rezultat la mine. Cantaresc si mananc si pana acum vad ca sunt ok. E greu sa tin pasul, mai ales acum, ca e si puiutul mic acasa si, exact cum spunea Fluturas, gatesc , spal vase, iar sterg, ma joc... Cel mic se plictiseste cat imi fac eu sportul, nu prea ii place sa se joace singur, e asa de cand il stiu... si mereu am sfarsit prin a abandona si sport si dieta si tot. Asa ca... muLte kilograme au apelat la mine ))
Mi-ar placea sa pot veni mai des aici, sa va citesc, sa mai povestim dar abia seara si poate putin dimineata, la cafea, reusesc sa intru, cand salvez meniul.
Am avut si azi o bunicica, la mic dejun puteam mai bine, dar am redresat pe parcursul zilei. Bine, am zburlit-o la mic dejun si pentru ca nu prea mai aveam nimic prin casa si cum nu ies cu cel mic la cumparaturi...am mancat ce am gasit ) o lingurita de finetti pe o felie de paine )
30 minute de Turbo Fire si 10 minute de stepper au scos si azi untul din mine. In rest... pictat, colorat, decupat, parcat masinute etc. Acum, in sfarsit, pat!
Sa avem o noapte buna!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui happygirldiana:
lidiuta (19 mar 2020), Rallara (19 mar 2020)