View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 06 iul 2010, 13:29:55
alin33's Avatar
alin33 alin33 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 03 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Acum, cura cu oua de prepelita
Date: 178cm, 87.7kg
Mesaje: 123
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cura cu oua de prepelita

Buna din nou!

Ma bucur ca sunteti atat de active si ca am reusit sa va starnesc interesul un picut.

Azi la ora 1:30 am zis totusi sa mananc ceva, chiar daca nu imi era foame. In alte zile, acum aveam deja micul dejun si pranzul (da, cu ciorba si felul doi) rezolvate... Azi, doar 3 oua micute si un litru de apa.

Singura senzatie era de 'nod in gat', ca si cum as fi mancat PREA mult.

In sfarsit, m-am dus la Mega Image, am luat 3 rosii(medii), 3 castraveti(cornichon medii), 150 g telemea de vaca si am facut o salata. Cam pe la jumatatea salatei m-as fi oprit, dar nu am vrut sa arunc restul si nici nu aveam cu cine imparti, asa ca am mancat tot. Maine reduc din cantitati la 2 rosii, 2 castraveti si 100g telemea.

Acum ma simt de parca as fi mancat un cal.

Referitor la analize, le-am facut acum o luna, am cu ce compara la sfarsitul curei. Colesterolul era peste 400 si trigliceridele cca 500. Enorm.

M-as bucura daca macar una dintr problemele tinta ale curei s-ar ameliora.

Nu stiu sa fac comparatie cu gustul oualor de gaina, pentru ca eu nu suport oul crud. Si cele fierte si cele prajite trebuie sa fie mai mult tari decat moi. Asa ca va puteti inchipui ce placere imi fac ouale astea crude... Noroc ca sunt mici, cat un degetar, ca daca trebuia sa beau 5 oua de strut nu stiu pe unde scoteam camasa.

Apropos de target, ca am speriat pe toata lumea Mi-am propus 15 kg ca sa pot slabi macar 10! Ca daca imi propuneam 10, slabeam 7 Asa ca orice e peste 10 e un castig real si in mod sigur nu ma voi opri dupa ce se termina cura de oua!

Va tin la curent in continuare
Răspuns cu citat