View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 16 dec 2010, 14:14:33
florescu catalina's Avatar
florescu catalina florescu catalina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 47
Dieta: nici una
Date: 158cm, 60.7kg
Mesaje: 93
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de campanie - Catalina

Ah, mai am o intrebare....ieri mi am luat de la Nic o bucata de peste pane....mi a -placut ENORM, dar din cate stiu, ar trebui sa aiba multe grasimi pregatit asa.... dar amicele mele sustin ca pot manca....EU NU PREA CRED, DAR AR FI EXTRAORDINAR SA FIE ASA, PENTRU CA E FOAAAAARTE BUN, SI NU COSTA MULT, SI POT MANCA LA SERVICI FARA PB.

Problema mea pricipala este ca nu reusesc sa gestionez corect modificarea de metabolism datorata renuntarii la fumat. De aia si apelez la voi, am crezut ca ma pot descurca singura, dar vad ca nu e deloc asa de uusor. Am luat 2 kg in 6 luni, stiu ca nu e mult, dar vreu sa ma adaptez la schimbarea asta fara sa ma ingras. E foarte important pt mine sa arat bine, am un prieten mult mai mic decat mine, nu vreau sa par "trecuta" pe langa el.
florescu catalina, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1863 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1346 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1347 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de florescu catalina; 16 dec 2010 at 14:17:25.