View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 07 dec 2009, 18:59:20
Bia:)'s Avatar
Bia:) Bia:) este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Numai mancare sanatoasa
Date: 165cm, 59kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Cool Re: Juranlul lui Bia :)

Citat:
Anterior postat de andra_aly Vezi mesajul
buna bia ... cand am vazut cati ani ai chiar aia m-am intrebat ..dar te inteleg draga mea , e greu sa te simti inferior eu problema asta nu am avut-o cand eram de varsta ta ... dar sa sti ca aveam o fatA in cls care avea si ea probleme cu kg in plus.. imi parea asa de rau ptr ca ea era tinta rautaciosilor din cls
in primul rand vb cu mama ta si fa-o sa inteleaga ca trebuie sa se gandeasca si latine, esti tanara, vrei sa fi frumoasa, sa arati bine, deci... daca ea te "indoapa" nu o sa reusesti sa iti implinesti visul. dar daca ea insista , incearca sa fi tare .. sa o ti inainte cu versiunea ta. trebuie si ambitie (cel mai important lucru intr-o dieta).
eu inteleg ca sucul de pe birou iti zambeste. dar fi tare, ia paharu si fa-l sa dispara
sper ca vei reusi sa iti implinesti visul si sa devii o slabuta invidiata de toti colegii tai de clasa rautaciosi
:*:*
am uitat: BINE AI VENIT PRINTE NOI
Mersi ca ma intelegi.In ziua de azi e greu sa fi diferit catusi de putin de ceilalti.Norocul meu este ca inca am prieteni care ma sustin.Am sa incerc sa vorbesc si cu mama si chiar am de gand sa ii fac cunostinta cu acesti site.Ii voi arata ca slabitul nu e egal cu anorexia sau alte boli de care se teme ea.Astazi tocmai ce a venit de la lucru si sunt chiar surprinsa ca nu mi-a adus nimic.(ieri am incercat din rasputeri sa o conving acest lucru)
Bia:), necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2281 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 990 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]