View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 06 ian 2010, 18:05:00
alle's Avatar
alle alle este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 dec 2009
Locaţie: GL/bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: Dukan
Date: 160cm, 62.6kg
Mesaje: 88
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Traumele copilariei legate de mancare.

da asemenea "traume" am avut si eu..nu le pot spune chiar traume ci mai degraba obiceiuri proaste...la parintii si bunicii nostri se trage pesemne din cauza comunismului si regimului de alimentatie de atunci. pe mine m-a terorizat mereu paine la masa de mica,imi amintesc ca o ascundeam sub marginile farfuriei de ciorba..si cand strangeau masa surprizaaa!!!...numai bucati de paine. si da si eu eram obligata sa mananc la pranz chiar daca nu-mi era foame 1-2 feluri de mancare..deobicei daca eram singura la masa le puneam inapoi in cratita sau daca imi puneam eu doar manjeam farfuria cu putina mancare ca sa para folosita si cu timpul m-am lasat "dusa de val" am inceput sa mananc paine si cele 2 feluri de mancare si desertel ca nah uneori era tentant..in primul an de facultate am descoperit si sanvisurile la toaster,mancate chiar si la 2 noaptea in sesiune si incetul cu incetul dupa 3 luni de facultate m-am intors acasa cu 10kg in plus ,a fost un soc si de atunci ma chinui cu ele si abia de curand am constientizat toata problema si am luat masuri...e grav
cand am sa am copii mei am sa le fac un program regulat de masa din care sa nu le lipseasca salatele si mancarurile cat mai putin gatite...nu stiu si nici nu vreau sa invat sa fac sarmale,cozonaci,carnati,tocanite nu le mai suport de mica si nici nu vreau sa ajung sa le gatesc vreodata!! sunt atatea moduri prin care te poti hrani frumos si gustos numai ca traditia si mentalitatea sta in cale!
va pup!!
alle, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1764 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1247 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat