View Single Post
  #7 (permalink)  
Vechi 20 feb 2010, 03:43:50
zoridezi11's Avatar
zoridezi11 zoridezi11 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Romania, Romania
Vârsta: 40
Dieta: Dieta Rina
Date: 177cm, 98kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Regimul nr.7 al dr.Oshawa

Oshawa - alimentatia cu cereale

Asa cum animalele poseda aceasta intuitie de a-si alege ierburile curative, singure, ar fi normal ca si omul, care este superior tuturor animalelor sa-si poata vindeca însusi toate bolile.
Alimentatia macrobiotica mai este denumita si ca arta longevitatii si a reîntineririi. Daca ati avut experienta amara si costisitoare a tratamentelor medicale si fizice, încercati si aceasta metoda de tratament, aceasta dieta extraordinara care pe cât este atât de simpla este si putin costisitoare. Toata lumea o poate adopta, în orice timp daca exista hotarârea de vindecare pe sine. Aceasta metoda de vindecare nu depinde decât de voi însiva, de consecventa cu care veti putea urma un anumit regim. Acest regim este format din cereale naturale nedecorticate, legume si fructe yang si foarte putina sare. Aceste materii prime ale unei mese, bine mestecate, intra în tubul nostru digestiv si sunt transformate într-un timp de câteva minute pâna la câteva ore, în sânge nou, care înlocuieste într-o proportie de 10-15% sângele vechi. Acest proces, realizat în fiecare zi, va face ca totalitatea acestei transformari sa se împlineasca în 10 sau 15 zile. Sângele hraneste, reface, însufleteste, face sa funnctioneze toate celulele corpului nostru. Deoarece mâncati pe luna aproximativ 50 pâna la 60 kilograme de alimente si bauturi, introduceti lunar aproape de 10 ori mai mult material sângelui vostru. Prin acest mecanism de asimilare si de metabolism zilnic, puteti schimba în întregime constitutia voastra în putin timp si puteti da alimentatiei voastre o noua orientare din zi în zi.
Alcatuita dupa directivele preparatorii ale dr. Oshawa dieta este bine sa aiba urmatoarea compozitie: 70% pâna la 90% din hrana voastra sa fie cereale, 30% pâna la 10% sa fie legume preparate printr-unul din diferitele procedee culinare ce vor fi prezentate în continuare. Dupa ce veti urma recomandarile preparatorii timp de câteva luni, puteti folosi modul dumneavoastra de pregatire culinara, dupa cum veti simti necesitatea absoluta si dupa gustul vostru, ascultându-va propriile cerinte, pe masura ce sanatatea voastra se va restabili. Cu cât veti sustine un astfel de regim mai mult timp, cu atât va fi mai bine, va veti detasa de anumite aspecte grosiere ale vietii si veti avea o judecata mai buna.
elixir.ro
zoridezi11, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2762 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2245 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1471 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 20 feb 2010 at 03:46:05.
Răspuns cu citat