View Single Post
  #70 (permalink)  
Vechi 09 nov 2016, 10:40:28
mihaela2289's Avatar
mihaela2289 mihaela2289 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 ian 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: dieta Ketogenica este preferata mea
Date: 173cm, 65.7kg
Mesaje: 251
Aprecieri acordate: 74
Am fost apreciat(a) de 352 ori in 173 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mihaela - Keto

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Mihaela, sa nu te superi pe mine, nu încerc sa te descurajez, doar sa îți dau un sfat pentru sănătatea ta, dacă ți se pare nejustificat nu trebuie să îl iei în calcul. Dupa părerea mea în unelegal zile ai cam multe proteine, ceea ce e un mare risc în Keto. Pentru ca, deși pe termen scurt nu afectează slăbitul, pe termen lung îți va afecta menținerea. Pentru ca, dacă pentru organismul nostru e perfect natural sa trăiască pe baza grăsimilor nu e bine deloc sa îl înveți sa consume proteine pentru hrana. Sigur ca depinde de cat îți lucrezi musculptura, dar în cazul tău din ce vad eu nu prea ar trebui sa depasesti 70g proteine pe zi. Iar diferența sa o înlocuiești cu grăsimi bune. Încă o data, cred ca faci o treaba buna, și te felicit, doar îți sugerez o mica imbunatatine.
Despre constipație, ea nu prea e un risc în Keto, grăsimile în sine având un efect laxativ. Rostul legumelor și a vegetalele ste în primul rand reechilibrarea ph-ului, ca sa eviți acidifiezi organismului. Probabil aci asta deja, dar dacă nu îți recomand să îți faci o lista cu alimentele cu cel mai mare potențial de alcalinizare al organismului și sa le introduci în meniu. De ex zeama de lămâie, care cred ca e ok în Keto, neavând multi carbo.
Succes în continuare!
Multumesc mult de sfat. Stiu ca am unele zile in care depasesc proteinele dar asta se datoreaza mai multor factori. In primul rand, sotul meu nu consuma sub nicio forma carne grasa. Asadar, toata carnea pe care o folosesc la mancare e carne cu un continut redus de grasimi si continut mare de proteine. Incerc sa suplimentez uneori cu grasimi sanatoase, dar adevarul este ca nu imi iese intotdeauna. Ajung cu meniul aproape la gata, dupa care realizez ca iar am nr mare de proteine si este dificil sa introduci alimente hiperlipidice si cu foarte putine proteine(a se vedea ca am zile in care consum slaninita, tocmai din cauza asta). As vrea sa adaug in meniu mai multe oleaginoase, dar si acestea au destule proteine. Stiu ca mai am de munca pana voi reusi sa creez un echilibru intre proteine si lipide, dar sper sa reusesc cat mai curand. La inceput parca ma descurcam mao bine, acum am fost si pe fuga in unele zile si nu am avut timpul necesar pt a face meniurile. Proteina mea nu ar trebui sa depaseasca 82 grame din ultimele calcule. Voi reface oricum toate calculele fiindca am mai slabit.

Cat despre lamaie, stiu ca nu este indicata in keto. O sa caut alimente cu potential de alcalinizare. Multumesc!
mihaela2289, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1692 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1175 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui mihaela2289:
butterfly30 (09 nov 2016)