View Single Post
  #70629 (permalink)  
Vechi 18 apr 2018, 14:21:43
Zoe's Avatar
Zoe Zoe este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 08 iun 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: mâncat normal
Date: 172cm, 81kg
Mesaje: 7.736
Aprecieri acordate: 11.147
Am fost apreciat(a) de 10.558 ori in 5.263 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rozica - Oare voi putea sa slabesc pana la 70 kg?

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Stiti cum este un dor dureros????Suna aiurea.......dar chiar asa este....ma doare dorul de tara mea si de viata mea din RO!
eu de-aia cred că n-aş putea să plec din ţara asta de tot... hai, o vreme, să lucrez, să vizitez - oricând, dar să plec de tot... n-am de unde, ca să zic aşa

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul
Ati vazut,fb-ul e plin de grupuri de slabit! Sunt si eu in cateva dar nu prea scriu ca nu am ce! Am vazut pe acolo si fete de aici.Bey.......cand le vad ce scriu pe acolo ,ca vai doamne,cu ajutorul lor au inceput sa slabeasca ,ca fara ele nu reuseau,nu erau motivate si alte gogoritze,jur ca imi vine sa le zic ceva live!Pai cum asa.....dupa ce ai stai pe Slabute ani de zile,am invatat unele de la altele ce avem de facut.......ne-am sustinut,sfatuit,certat,tras de par........tu vii pe nu stiu ce grup si aduci elogii?????????Hai,da-o-n puii mei de treaba!
dacă şi tu stai şi te uiţi în gura lor, serios? tocmai vorbeam cu o colegă, cum i-a explicat ea chestii şefei mele care dup-aia a pus chestiile alea pe hârtie şi le-a semnat că, vezi doamne, ar fi ideile ei proprii şi personale. şi prietena mea era plină de spume pe tema asta. că e însuşirea ideilor şi experienţei altora.
există şi oameni din ăştia, asta e, nu cred că-i cazul să ne facem noi sânge rău de ce scrie unul sau altul pe febe. acum serios, important e să învăţăm lucruri, să împărtăşim ce descoperim - pentru binele oricui vine aici să citească - şi să ne simţim bine în pielea noastră (mai rotundă sau mai filiformă).
e urât din partea lor, dar eu una n-am de gând să stau să fac educaţie pe net.
__________________

love yourself, trust yourself.
what is the kindest thing I can do for myself right now?



Zoe, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Zoe, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2025 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1508 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui Zoe:
gaboritza nelly (22 apr 2018), rozica1965 (18 apr 2018)