Subiect: Jurnalul Paulei
View Single Post
  #719 (permalink)  
Vechi 18 feb 2012, 09:56:33
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Paulei

la tzanc am venit cu cafelutele de dimineata!

Da si mie mi-a placut Dukan, mi-a placut ff mult ca i-am cautat site-ul frantzuzesc si acolo iti face grafice de scadere, iti face calcule pe zile ... eh, d'astea-i trebe unui ing . Na si mi-am suflicat manecile si m-am apucat sa iau carne de pui de ma mir ca nu mi-au crescut aripi si pene . Si am incercat 2 sapt, e drept ca nu chiar ca la carte, pt ca de ex, pe vremea aia mai beam cafeaua cu zahar, mai furam o capsuna la cateva zile .... dar m-a chinuit pana am clacat in piata si mi-am luat un pepene de 8 kile si l-am dat gata la 2 mese, cam asta a fost finalul convietuirii mele cu nea Dukan.

Ce inseamna ca ai tinut 4 zile de limonada ci miere?! Doar atata ai consumat/zi?!??

N-am facut chestii fff destepte de am reusit sa-mi strang cureaua, am inceput biciclitul si am evitat sa mamanc dupa ora 19. Pt ca de ingrasat m-am ingrasat taman invers, m-am lasat de sporturi (lipsa de timp si energie) si m-am apucat de mancat seara paine cu unt si cu miere, sau unt de arahide, sau ... mai bine nu mai continui.

E inevitabil sa nu-ti dea sentimentul de grasa si deformata acele alea de gamaile (a se vedea asemanarea inte ascutime si marimea capului) de vanzatoare, cand te privesc si iti dau niste hidosenii de haine de nici pe mama mea n-as vedea-o imbracata in alea. N-am gasit nimic in culori, de oricare, dar sa aibe culori, nu niste nuante pesimiste si terne. Sa nu mai vortbim de modele!

Zici tu Paulla ca pot?! ... .... Dar stii si tu fb ca si tu poti!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]