View Single Post
  #73 (permalink)  
Vechi 04 apr 2011, 08:10:06
zozolina's Avatar
zozolina zozolina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: Vaslui, Romania
Vârsta: 42
Dieta: 1200 calorii
Date: 165cm, 66.6kg
Mesaje: 1.564
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Janeline

Citat:
Anterior postat de janeline Vezi mesajul
Păi optimismul este primul pas spre ieșirea dintr-o pasă proastă, așa că e minunat că-l ai. Se spune că dacă gândești pozitiv, lucruri bune ți se întâmplă pentru că pur și simplu atragi energiile pozitive din univers. Eu am constatat în cursul vieții mele că asta nu este doar o vorbă-n vând aruncată de autorii de cărți motivaționale. Chiar e real. Gândești că va fi bine, că lucrurile se vor aranja, că vei atinge armonia cu spiritul tău, etc., atunci se vor întâmpla. Dacă-l pui mereu pe NU în față, atunci nimic nu va ieși cum trebuie.

Mă bucur să văd că realizezi că statul în fața computerului este într-o oarecare măsură distructiv. Pentru că ne distrage atenția de la lucruri mai importante, nu ne lasă să ne concentrăm spre ceva mai constructiv. Și ajungem să spunem că nu avem timp. Păi dacă am rupe din programul de internet o oră pe zi, ia uite ce de timp pentru o activitate nouă: 60 de minute. Azi mi-e ciudă pe mine că am stat multe ore cu laptopul în brațe și nici n-am deschis e-book-ul (acum citesc De veghe în lanul de secară). Dar mâine o să deschid calculatorul doar pe seară, că așa este mai bine.

Treaba asta cu ultima masă până-n 18 nu pot să o înțeleg. Da, știu, nu trebuie dată corpului energie în partea a doua a zilei, cu atât mai puțin seara, dar nu știu cum de poți să mănânci la 18 și să stai pe uscat până la 23-24 când te culci. Eu cred că nici tu nu trebuie să-ți impui asta, dacă îți pune probleme mari. Cum zicea aici Pasiune, trebuie să ne ascultăm corpul. Mai bine lași o oarecare lejeritate programului de masă, ca să nu adaugi o frustrare în plus EU NU POT SĂ MAI MĂNÂNC ACUM CĂ E TRECUT DE 18. Din ceea ce știu e că nu trebuie să mănânci cu trei ore înainte de somn, înainte ca organismul să intre în reapos și refacere. Așa că nu cred că e o mare problemă să mănânci la 19.30 dacă te retragi pe la 23. Eu niciodată n-am reușit să termin cu mâncatul pe o zi la ora 18. Azi s-a nimerit să iau cina la 20.30. Nu cred că e un capăt de lume, chiar de ar fi ăsta un obicei (în rutina mea este cam pe la 19-19.30).

Alergatul dimineața cred că ar fi o chestie faină, că atunci corpul arde în mare parte din grăsimi, neavând nimic în stomac. Sper să-ți faci un obicei și să te ții de el. La mine nu a funcționat cardio dimineața, mi-e lene să ies la alergat cum mă trezesc, de aia am exercițiile de înviorare și tonifiere puse matinal: le fac pe balcon și mă trezesc cu adevărat. Cu alergatul m-am înțeles mereu mai bine seara, deși e mai eficient împotriva țesutului adipos cel de dimineață.

Îți mulțumesc că-mi spui că-s încântătoare, dar nu sunt așa cum crezi. Internetul, spațiile de socializare deformează realitatea. Eu sunt o persoană foarte directă, practică, egoistă, câteodată rea, n-am răbdare în relația cu familia sau cu ceilalți, nu prea îmi fac prieteni pentru că nu mă descurc prea bine cu toleranța, și, în viața de zi cu zi, chiar nu am prieteni. Așa cum spuneam, nu sunt deloc o persoană încântătoare. Îmi pare rău, câteodată aș vrea, dar sunt un fel de Dr.House, mai puțin partea cu mintea genială.

Te îmbrățișez (virtual) și-ți doresc să ai puterea să faci tot ce vrei tu să faci și să fii așa cum vrei tu să fii!
Buna,
multumesc inca o data pentru sfaturi si sugestii sunt minunate...nu am alergat dimineata..pt ca vremea e oribila aici...si inca nu ma destula energie sa fac ceva sport dim in casa..ar tb..stiu ...si sa stii ca dupa cum te-ai descrisa ...parca l-ai descrise sotul meu...
O zi minunata si incantatoarete imbratisez cu drag!
__________________
Target great abs :http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...lina-2600.html