View Single Post
  #731 (permalink)  
Vechi 20 iul 2010, 08:16:27
musi25's Avatar
musi25 musi25 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 10 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 52
Date: 165cm, 75kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 90-100 kg

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul
Bun venit Musi!Lasa plansul,ai sa vezi ca aici nu esti singuraSunt fete minunate pe site dispuse sa te sustina si sa te ajute cu ce ai nevoie.Sincer si eu imi pierdusem speranta ca mai pot slabi dupa foarte multe diete in urma carora efectul yo-yo a aparut.Dar de cand am descoperit site-ul si am vazut cate fete au reusit sa slabeasca intr-un mod sanatos si sa se si mentina dupa aia mi-am recapatat speranta.Pregateste-te psihic inainte de a te apuca pt ca iti va trebui rabdare si vointa daca vrei sa scapi de kg odata pt totdeauna.Alege-ti o dieta si poi la treaba si vei vedea ca kg vor incepe sa dispara.Te-am pupat
Multumesc Alina , eu nu vreau sa tin o anumita dieta pentru ca sunt foarte pofticioasa , dar pot sa ma si abtin .... Eu mananc din toate , putin si niciodata dupa ora 18 , beau foarte multa apa (cca 4 litri/zi) nu ma fortez dar de fiecare data cand imi este foame , beau apa . Ma bucur sa stiu ca unele au avut succes si imi da imbold ca voi reusi .Va multumesc .
musi25, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2114 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1597 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]