View Single Post
  #75 (permalink)  
Vechi 11 nov 2010, 10:01:03
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Multumesc Anes,in sfarsit incep sa culeg roadele. Ai avut dreptate ca eram cam stresata cu dieta, de cate ori comiteam cate o abatere mi-era o ciuda pe mine. Asa am hotarat sa nu mai am abateri ,ca sa nu mai am ce sa-mi reprosez.
Esti clar incomparabil mai realaxata! E usor de zis teoretic, dar ar trebui sa nu fie un stre slabitul ... moamaaa cat is da tare la sfaturi!!!!

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna fetele mele dragi si scumpe ! Eu sunt cu soacra si de azi dimi de cand a plecat al meu tot vb in bucatarie ! Imi place de ea ca este linistita si al meu la fel si atmosfera este super in casa ! Asa ca pot sa imi reiau cumparaturile de iarna !
azi o sa ma uit pe net sa vad ce tort o sa-i fac fratiorului ca duminica este ziua lui de nastere si nu vreau sa cumpar ,vreau tot facut in casa ,dar sa mai schimb ,alt model,fara frisca...gasesc eu ceva ,ce stiu este ca vreau sa fie patrat .
Ma bucur pt voi!!!
Si eu trebuie sa incep sa ma gandesc la un tort, vine ziua lui fiimea ... 11 ani!!! Doamne cand a crescut asa de mare?! eu m-am gandit la un Dobos, ce zici?
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]