Subiect: 9 months to go!
View Single Post
  #778 (permalink)  
Vechi 02 apr 2012, 17:51:47
rainbow83's Avatar
rainbow83 rainbow83 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 17 mar 2011
Locaţie: wuppertal, Germania
Vârsta: 41
Date: 168cm, 70kg
Mesaje: 642
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 9 ori in 8 mesaje
Implicit Re: 9 months to go!

Citat:
Anterior postat de StefaniaXtr Vezi mesajul
Da, aspirina, dar nu in concentratie mare, ci din cea in concentratie mica si doar 1. N-am mai luat de vineri, de cand mi-a spus medicul. Acum ma simt bine. Ieri, pentru ca m-am tot agitat prin casa am simtit contractii din 2 in 2 ore, dar spre seara, dupa ce am iesit sa ma plimb s-au mai linistit.
Azi de dimineata am mai simtit ceva contratcii, dar la intervale un pic mai mari.
Oricum rezist eu pana miercuri, pe 4 aprilie, cand merg la spital sa vedem daca fac sau nu cezariana.
Mi-ar fi palcut foarte mult sa nu fie necesara o astfel de interventie pentru a-l scoate pe bebe din culcus, dar nu e dupa voia mea, ci dupa voia altora.
Iti multumesc pentru grija!
Ma rog ca totul sa fie bine.
O zi buna!
Te pup!


sa stii ca eu mi-am dorit sa nasc natural. de fapt imi bagase cineva in cap ideea asta ca cica la cezariana ramai cu cicatricea si vezi doamne o sa raman cu burta, nu este adevarat. pe mine medicul m-a anuntat doar ca nu voi naste natural pe la 33 de saptamani pt ca bebe avea o circulara ft stransa de gat si nu avea cum sa mai scape de ea. nici nu am apucat sa ma interesez ce inseamna cezariana si la 35 de saptamani eram pe masa de operatie. se vede ft clar pe filmul nasterii cum nu a putut sa-l scoata inainte sa fie eliberat de cordon. sunt convinsa ca s-ar fi sugrumat la nastere normala. ESTE DOAR CAZUL MEU FETELOR! nu va speriati. acum cicatricea nu se vede pt ca este in bikini si este ft mica, iar cu burta nu am ramas. s-a retras frumusel la cateva luni dupa nastere, acum a reaparut dar cu un scop anume.
acum sunt ft fericita ca nu am nascut natural si cred ca pt mine a fost cea mai buna alegere cezariana. asa ca nu te speria de ceza...o sa fie bine, eu nu am avut dureri niciodata de la ea, nici acum nu am desi burta a inceput sa se intinda considerabil si a trecut doar un an jumate aproape de la interventie
iti tin pumnii miercuri cand va fi ziua cea mare pt voi. iepurasul e tare darnic cu voi anul acesta
rainbow83, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1907 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1390 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 874 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat