View Single Post
  #779 (permalink)  
Vechi 05 oct 2012, 12:57:20
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 11

Citat:
Anterior postat de VentoFreddo Vezi mesajul

ce bine prinde pe langa casa o Fulguta!asta da viata..socrela cred ca da acatiste la biserica de ce nora i-a dat Doamne-doamne!Glumesc,stiu ca nu o face,desi ar trebui!
ooo,slabesti automat,e si cald tare afara(si la noi e),si tu cu legumele pe foc..Sa aI SPOR,fULGULE!Mno,matusa SI SOACRA NU ITI DAU O MANA DE AJUTOR?MACAR sa taie legumele pt congelat..
beak..piureul ala nici mie nu mi-ar face cu ochiulda gandeste-te ca e medicament curat pt stomacelul tau..Ce altceva mai papi azi
Multi pupici si sa ai o zi superba!
Te imbratisez cu mult drag Emy uite asa ,sa stii ca nu esti esti singura care zice asa ,ma refer la socrela mea ,dar sa stii ca nu primesc niciodata de la ea nimic si nici nu am asteptari,nici macar multumesc ca alerg pentru al meu ,sau ca fac pentru toata casa ....mai rau este ca sta mamii cu noi si vede ca ea nu face nimic ,dar chiar nimic ,doar cand este libera isi face sa pape ,asta se intampla o data la doua saptamani,in rest isi bea cafeaua,tigara si asta e tot ,zice ca ea se duce la munca si gata ,sunt multe de povestit Emy ...am scris ca a iesit la pensie ,dar se mai duce 1 luna ..nu stiu ce o sa fac cand ramane acasa ,o sa inebunesc ..ma descurc eu ,si matusa vrea sa ma ajute si mamii dar nu le las eu ca sunt prea obsedata ,am devenit posesiva rau ,ca ba mi-au zgariat aragazul,ba da apa la maxim daca spala ceva si deja bateria s-a stricat un pic...si am zis mai bine nu, la soacra i-am dat interzis la chiuveta sa vezi cand vine spre chiuveta cum fac..stati acolo,lasa-ti ca spal eu cana sau ce are prin mana. Asa ca in mare eu sunt devina ca nu ma ajuta nimeni sunt f f f rea.
De papat imi este frica sa mai scriu sa nu mai fac ceva pe aici ,glumesc.
Dimineata - 1 castronel cu gris cu lapte
gustare - banana
pranz -1 farfurie de ghiveci de cartofii cu legume
gustare - 1 cana de compot mare rau
cina - chiftelute de curcan,coapte in cuptor,dar nu am voie salata .
Sincer, pentru mine este mult ,voi ma cunoasteti ca eu nu mananc mult ,asa este organismul meu,asa mananc de anii de zile,,ies ca miroase a sfecla arsa
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat