Subiect: Jurnal dessire
View Single Post
  #78 (permalink)  
Vechi 07 mai 2010, 18:35:43
dessire's Avatar
dessire dessire este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 37
Dieta: SB I
Date: 176cm, 93.7kg
Mesaje: 135
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal dessire

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
si faza II are menirea ei... te readuce pe pamant treaba sta asa... tu cu faza I ai slabit superb!... dar daca o tzii des si fara pauza de rigoare (faza II) , nu vei avea aceleasi rezultate (se obinuieste organismul cu dieta + etc). Si cu faza II daca slabesti 2 kg pe luna sa zici weeeeeeeeepaaaa... fiecare kilogram e o reusita ...si fiecare kilo extra care dispare e sarbatoare, ca doar cu el in plus sau alte cateva in plus! ar fi fost si "groaznic".

Acum eu stiu ca vrei sa te trezesti de dimineatza buna cu o silueta de invidiat... dar apoi nici n-ai fi apreciat-o si intretine asa cum trebuie. Toate au menirea lor...pana si "chinul" si "off-ul" de/la dieta
Imi imaginez eu ca asa stau treburile, ca orice dieta tinuta la nesfarsit la un moment dat nu mai da rezultate, inca tin faza II .
Si ai dreptate, in fiecare zi imi doresc sa ajung repede slabuta si cateodata asa ce imi vine sa ma napustesc asupra unei prajituri sau ciocolate si uneori mai gust cate ceva dulce (ca nu cumva din cauza ca ma abtin de la dulce sa nu cad in ispita si sa mananc vreun kg de inghetata)
Din cand in cand imi mai trece cate o prostie prin cap - cum ar fi o dieta minune care sa ma scape de vreo 10 kg intr-un timp cat ma scurt... - dar revin repede cu picioarele pe pamant...
Ce sa mai zic ... ''e grele dom'le e grele''
Unde mai pui ca ispitele sunt la tot pasul ...
dessire, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2410 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1893 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1377 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]