View Single Post
  #784 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 11:15:00
ali_lumi's Avatar
ali_lumi ali_lumi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 19 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Stil De Viata Sanatos + Sport
Date: 161cm, 50kg
Mesaje: 7.308
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 15 ori in 14 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Neata tuturor! Am dormit pana la ora asta, cu o nerusinare... ceva de speriat. De vreo 4 nopti incoace (cam de cand am scapat de examenele de licenta), am de fiecare data cosmaruri. Fie visez ca imi pierd toate lucrurile intr-un vulcan (asta a fost buna), fie ca tatal meu omoara oameni cu lopata (asta nu a fost prea buna :-S ), ca ma inseala iubitul cu vecina.... si lista continua. De exemplu azi-noapte am visat ca m-a rugat ras_cristalin sa ii cumpar eu verighetele pentru nunta si nu gaseam nicaieri. Foarte frustrant. Singura explicatie logica e faptul ca dorm mai mult acum si am parte si de visele REM, pe care ti le amintesti de obicei atunci cand ai parte de niste ore bune de somn, sunt cele pe care le avem dis-de-dimineata si seamana cel mai mult cu realitatea, nu sunt atat de bizare. Sper sa nu trebuiasca sa ma trezesc mai devreme ca sa scap de ele.

In alta ordine de idei, azi urmeaza inca o zi de puturosit prin casa, poate ceva gatit, poate ceva sport, nimic extraordinar. Nu se mai face odata 1 iulie sa merg in Medias? Mi-au adus ai mei o pisica de la niste cunostinte (eu sunt o maaaaare iubitoare de pisici, bine, de animale - m-as fi bucurat si daca mi-ar fi adus o soparla ) ). Si abia astept sa o vad si sa o tin toata ziua in brate.

Voi ce faceti azi, slabutelor?
Interesante vise ai Unele de ras altele de , dar eu cred ca sunt din cauza stresului , care tocmai si-a luat bagajele si a plecat...
Probabil e cazul sa iti faci planuri de prezent , de vacanta, ca visele sa numai apara,si sa visezi frumos la ce va fii
Eu astazi trebui sa ajung pana la banca , si nu se mai opreste ploaia asta odata ...
ali_lumi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1826 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1309 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1568 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]