View Single Post
  #786 (permalink)  
Vechi 23 iun 2010, 11:29:51
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Neata Mitzy si bine ai venit in casuta mea. Iulia e bine, doar ca are multe examene la a doua facultate. A avut si luni, si ieri si azi are unul. Si vineri avem sustienrea tezei de licenta, deci nu a mai prea avut timp sa intre. Dar de vineri nu mai scapati de ea si nici de mine, ca incheiem treburile cu scoala, gata.

Nu ma deranjeaza deloc ploaia, din contra, chiar o asteptam. E asa racoare in casa si parca e mai liniste pe strazi. Cred ca noi astia nascuti toamna avem un loc special in inima pentru ploaie. O zi frumoasa si tie! (cu ocazia asta te intreb si cum te numesti, mi-e rusine, dar nu stiu)
Neata, Diana.Ms ca ma adapostesti de ploaie in casuta ta.Aaa si ms ca mi-ai dat vesti de Iuly, chiar m-am ingrijorat, acum stau linistita si ii tin pmnii tare stransi atat ei cat si tie si lui iuby al ei.

SI da, ai dreptate, noua, celor nascuti toamna chiar ne place ploaia. Cat priveste numele meu real nu ai de ce sa iti fie rusine ca nu il stii, nu il stie nimeni dar imi inspiri o incredere mare din cat te-am citit rasfoindu-ti jurnalul si am sa spun pt prima oara pe forum cum ma numesc: numele meu este simplu, Maria si atat, alt prenume nu mai am dar prefer Mitzy pt ca de 4 ani asa m-a botezat Iuby meu.

mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]