Subiect: Jurnal Roxif
View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 31 mar 2012, 16:55:46
Olime's Avatar
Olime Olime este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2010
Locaţie: Praga, Cehia
Vârsta: 39
Dieta: Monty
Date: 160cm, 82.8kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 136
Am fost apreciat(a) de 166 ori in 121 mesaje
Implicit Re: Jurnal Roxif

Citat:
Anterior postat de roxif Vezi mesajul
Buna tuturor Eu sunt Roxi si dupa cum unele dintre voi stiti, sunt pe acest forum de anul trecut. Aici am descoperit multe fete extraordinare care m-au ajutat sa trec mai departe indiferent de circumstanta.
Povestea mea incepe cam asa:
pai toata viata am fost plinuta, dar totul a fost cat de cat ok si frumos. Mama era cea care ma "tinea in frau" ca sa zic asa. Totul pana in momentul in care parintii mei au plecat in Norvegia. Mi-a fost destul de greu singura si m-am refugiat in mancare. Nu mai era mama sa ma tina in frau...eram doar eu...si bunica. Si cred ca toata lumea stie cum e chestia cu bunica . Si uite asa m-am ingrasat in aproximativ 8 luni, cam 16 kg. Ajunsesem la 86 kg Dar mie inca mi se parea ca nu arat atat de rau. Pana cand a venit mama acasa dupa 8 luni si m-a vazut .
M-a adus aici in Norvegia si bineinteles ca m-a pus direct la regim . Iar astazi am 70.8 kg si sunt fericita. Si ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa merg mai departe si sa ajung acolo unde imi doresc

Pupici
Buna Roxi!! Am venit in vizita la tine sa te incurajez sa ajungi la kg dorite de tine si sa te felicit pt rezultatele de pana acum!!!
Stim toate ce usor e sa te ingrasi si ce greu e sa dai jos extra kg acumulate
Mult succes scumpa!!! ...mai ales ca o ai pe mami langa tine e f important pt sustinerea morala
__________________
Jurnal Olime
Olime, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2028 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1511 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]