View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 16 nov 2010, 21:24:15
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Vremurile noastre vs vremurile lor

eu consider ca societatea, si lipsa deschiderii spre "altceva"..fac diferenta intre cum e acum si cum era atunci!!
...erau si pe vremea aia femei care stiau ce doresc in viata..desigur ca erau privite ca si oile negre ale societatii respective. Pe vremea "lor" nu exista si acel altceva. Traiau ghidandu-se dupa reguli impuse, deschiderea spre cunaostere, spre viata altor societati nu le era la dispozitie. Sunt absolut convinsa ca si atunci existau femei care doreau altceva, existau barbati care stiua zi de zi c anu doresc sa fie cu aca femeie..dar frica sifaptul ca nimeni nu mai facuse aa ceva (asa stia el..acela) si ideea ca ar putea fi singurul care sa faca ceva atat de inadmisibil il tinea acolo...
Evolutia se bazeaza pe comunicare, pe studiu, pe posibilitati de a vedea si altceva in lumea mare..si deci, pe vremea lor aveau inchise astfel de portite.

generatiile de azi au deschideri spre lumea intreaga..nu mai sunt inchisi intr-un cerc..au curajul sa spuna, au exemple la tot pasul..au acel:"da, se poate!!"..siguur ca si partea asta are avantaje si dezavantaje..dar pe ansamblu e mult mai bine acum..muuult mai bine!!
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat