View Single Post
  #8 (permalink)  
Vechi 04 nov 2009, 12:33:05
meapasarica's Avatar
meapasarica meapasarica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 20 iul 2009
Locaţie: Alba Iulia /Kristianstad, Suedia
Vârsta: 40
Dieta: nici una :)
Date: 156cm, 49kg
Mesaje: 3.607
Aprecieri acordate: 826
Am fost apreciat(a) de 689 ori in 299 mesaje
Implicit Re: gripa porcina..interesant

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Aha Anca,asta era,cred ca e interesant de vazut.
Eu am cam un an de cand am decis ca nu voi mai face niciodata un vaccin,cu atat mai mult din astea noi si atat de nesigure,necercetate-.Nu ca cele vechi ar fi mai bune.
Parerea mea personala este ca riscul de a mai contacta in zilele noastre bolile minunate pentru care sunt vaccinati copii sunt minime.Si atunci de ce sa ne supunem copii riscurilor si efectelor secundare ale vaccinurilor si sa le mai injectam niste mercur?
Discutia e lunga si controversata si cred ca tu stii asta Anca,cred ca lumea abia acum incepe sa se destepte dar va mai dura multi multi ani pana se va schimba ceva si nu ne vom mai lasa manipulati.
Da , asa e Mishutza...ne putem intinde la discutii nesfarsite cu argumente pro si contra vaccinurilor si atutror experimentelor care se fac pe noi....insa in ceea ce priveste vaccinul eu aleg sa nu il fac deoarece ma bazez pe sistemul meu imunitar, care cred ca e bun ...tipul zice la fel: de ce sa nu lasam corpul uman care e fantastic de bine facut sa se lupte singur cu amenintarile de afara si sa ii slabim apararea exact cu un vaccin
meapasarica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1329 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 812 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1071 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat